¿Sabías que he publicado un libro? Se llama "Nadie debería trabajar jamás"

A CyJ acabem de publicar un post amb l’objectiu de dur a terme un projecte social media: La creació d’un llibre electrònic amb els millors textos criminològics publicats al web editat a través de la participació col·lectiva dels nostres lectors en les xarxes socials. Veurem com evoluciona la iniciativa, però ganes de fer soroll amb aquest experiment social no ens falten. Us deixo el post íntegre.
 

    «Com ja sabeu, d’aquí a dos mesos Criminologia i Justícia celebra el seu primer aniversari. I ens fa especial il·lusió que aquest esdeveniment sigui especial, aportant el nostre granet de sorra a aquesta interactivitat que ens doneu cada dia a través dels principals canals de difusió web .

    Per a això, hem ideat un projecte en què lectors i col·laboradors tindrem la mateixa responsabilitat en el seu possible èxit (encara que si fracassa, no us preocupeu, la culpa és sempre de l’entrenador). Per culminar l’any volem preparar un llibre electrònic amb una selecció dels millors textos. Però no una selecció a l’estil tradicional, on nosaltres seleccionem els textos i ens donem autobombo dient que ho fem molt bé. De cap manera és aquesta la nostra intenció. Volem que la preparació i el treball de l’ebook s’obtingui a través de la participació dels lectors en les diferents xarxes socials: Principalment Facebook i Twitter, però sense oblidar xarxes professionals com LinkedIn. Busquem una edició obtinguda del consens i col·laboració de tots els que ens heu animat durant aquests mesos a seguir preparant articles i contribuint a la difusió de la criminologia.

    Es tractarà de tota una experiència social media d’edició digital. I quan dic edició, parlo en majúscules. Durant les properes setmanes proposarem, a través de diferents activitats, cada punt estructural clau per construir el nostre # crimebook (per als tuiters proposo aquest hashtag per debatre i treballar els fonaments del llibre).

    Encara que esperem que la vostra participació es vegi motivada pel simple fet de formar part activament en l’edició d’un ebook sobre criminologia (que, com no, publicarem a les principals llibreries online), tenim preparats diversos premis per a tots aquells que contribuïu a la nostra iniciativa :
 

  • Per als participants d’una a cinc de les activitats que es proposin, enviament de pack digital consistent en:

 

  1. El primer número de Criminologia i Justícia per al teu ebook
  2. El # crimebook que resulti de la participació a través de les xarxes socials, en primícia.
  3. Un regal sorpresa
     
  • Per als participants en més de cinc activitats, a més dels obsequis de l’anterior pack, inclouran també:

 

  1. Subscripció als quatre propers números en format electrònic de Criminologia i Justícia
  2. Inclusió com a editor / col · laborador en els crèdits del ebook.

     
    
Comencem a preparar-ho? «

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *