¿Sabías que he publicado un libro? Se llama "Nadie debería trabajar jamás"

 

readfast_homepage from Sasha Katsnelson on Vimeo.

 
En aquesta època de consum d’informació a nivells aclaparadors sembla que no hi ha temps a perdre a l’hora de dedicar la nostra atenció a qualsevol lectura. Per això, he estat provant una aplicació en xarxa que (suposadament) serveix per augmentar l’eficàcia en les pràctiques lectores, anomenada Readfast. Encara no puc fer una valoració sobre si realment el mètode que apliquen serveix d’alguna cosa, però és si més no curiosa. En incloure una línia temporal amb totes les lectures que vas portant a terme i la velocitat de lectura de cada article, permet veure amb el pas de les setmanes si has economitzat el teu temps de lectura (o, qui sap, si has involucionat i acabes sent més lent que al principi). Us convido a provar-ho i explicar la vostra experiència. En unes setmanes actualitzo aquest post amb els resultats obtinguts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *